The College Hotel Amsterdam



Een intiem en luxe 4-sterren boutique hotel, gevestigd in het hart van het Amsterdamse Fashion & Museum district. The College Hotel Amsterdam is gevestigd in een prachtige 19e-eeuws pand, dat in 2015 een complete metamorfose heeft ondergaan. Het hotel beschikt over 40 bijzondere kamers en suites, 3 authentieke vergadersalons en een spectaculaire Ballroom.

De combinatie van historische architectuur, prachtige salons, state-of-the-art design en moderne faciliteiten maken The College Hotel Amsterdam een vergader- en evenementenlocatie bij uitstek. Naast de ideale ligging in het stadscentrum van Amsterdam, staat The College Hotel Amsterdam ook bekend om haar sfeervolle ambiance, tongstrelende gerechten en vakkundig personeel.

De authentieke vergadersalons beschikken over bijzondere details, grote ramen en hebben tevens de mogelijkheid tot het opstellen van audiovisuele apparatuur. De salons bieden ruimte aan groepen tot maximaal 120 personen en zijn zeer geschikt voor een cocktail party, vergadering, trouwceremonie of een privé diner. Voor grote evenementen is de 190m2 Rembrandt Ballroom beschikbaar met ruimte voor 225 personen. De imposante kroonluchters, warm getinte bakstenen en openslaande deuren geven de multifunctionele ballroom een stijlvol karakter. 

The College Hotel Amsterdam bevindt zich op de Roelof Hartstraat in Amsterdam-Zuid. Een ideale locatie midden in Amsterdam. Door de perfecte aansluiting op het Amsterdamse tram- en busnetwerk is The College Hotel Amsterdam zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met de auto is het hotel goed bereikbaar via de A10 ringweg.  

The College Hotel Amsterdam



Roelof Hartstraat 1
1071 VE
Amsterdam
nederland
T: 020 571 15 11
F: 020 571 15 12

Content van dit bedrijf

Take-off Corendon Boeing 747
Corendon gestart met transport Boeing 747 over snelweg en door weilanden
Boeing 747 landt in achtertuin Corendon Village Hotel
Algemene voorwaarden | privacy statement