MPI Nederland: Learning from the past, designing for the future





Na drie uitverkochte edities (in Brabant, Groningen, Apeldoorn) duikt MPI Nederland met haar Flagship Event Crossing Borders op 25 juni 2024 in het hart van een stad welke onlosmakelijk verbonden is aan wetenschap en historie; Delft!


Delft behoort met haar technische universiteit en andere vermaarde (wetenschappelijke) instituten tot de top van de wetenschappelijke wereld. De stad staat voor hoogwaardige technologie, innovatie en creativiteit en is internationaal toonaangevend op het gebied van onder meer industriële biotechnologie, (offshore) energy, creatieve industrie en ICT, medische technologie, smart industry en robotica.

Het Delftse ecosysteem van kennisinstituten, gecombineerd met de charme en gastvrijheid van de middeleeuwse binnenstad plus een enorme diversiteit aan congres- en eventlocaties, maakt Delft de niet-te-missen destinatie voor zakelijke bijeenkomsten in combinatie met een heerlijk leisureverblijf.

Crossing borders is niet alleen maar een kennismaking met een stad of regio. Verwacht een inspirerende tijdreis waarin we de rijke wetenschappelijke geschiedenis van Delft langs vier verhalen koppelen aan hedendaagse uitdagingen in onze eventsector. Zoals altijd bieden we waardevolle take-aways en prikkelende ideeën. We nemen je mee langs cases op het gebied van Design Thinking, Prototyping en Creatieve Perspectieven. En dit alles tegen de indrukwekkende achtergrond van niet-alledaagse eventlocaties en hotels.

 

Ready for boarding?

Lees meer over het programma en de learning jour-neys of meld je direct aan via: mpinetherlands.swoogo.com/crossingbordersindelft

Deelnamekosten: Deelnemer/Supplier*: 149,- ex. BTW (exclusief 1,- euro voor de MPI foundation)

*Gezien de beperkte capaciteit geldt voor suppliers een maximum van 1 persoon per organisatie

Bring a planner**: Gratis

**alleen geldig voor planners die nog niet eerder heb-ben deelgenomen aan een MPI event, referentie is vereist

MPI Event Pass Houder: Deelname inbegrepen, beperkte beschikbaarheid

Optioneel kun je voorafgaand aan het event op maan-dag 24 juni in Delft overnachten en aansluiten bij onze welkomstborrel. Geef dit aan bij je registratie en je ontvangt hier binnenkort meer informatie over.

 

MPI BrainSpa: de kunst van het combineren van rust en 'high performance' in je hoofd!

Op 15 april was MPI Nederland met ruim 75 meeting professionals te gast bij het NH Hotel & Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout voor het MPI-event BrainSpa: de kunst van het combineren van high performance en rust in je hoofd. Midden in de bollenstreek, omringd door de bloeiende tulpenvelden ligt dit ruime congrescentrum met prachtige faciliteiten.

Een aantal highlights van de MPI BrainSpa:

-De middag begon net even anders dan je zou denken, namelijk in de onlangs vernieuwde spa. Niek van Halteren nam ons mee in de werking tussen ons brein en lijf. Naast een aantal leerzame oefeningen ontvingen we bruikbare tips om de juiste balans te vinden en hoe wij onszelf in een goede flow kunnen evolueren.

-Angela van Rooijen nam ons mee op klankreis waardoor wij echt even tot rust en tot onszelf konden komen.

-De middag sloot af met een inspirerende sessie van Paul Rulkens. Hij gaf inzichten om tegen de stroom in te denken en te handelen. Want hoe worden de besten nog beter? Niet door (kalkoen) denken. Door los te laten en dingen weg te halen, creëren we ruimte voor nieuwe dingen. Hoe benutten we onze tijd optimaal, en wat zijn de belangrijkste strategische stappen die je kunt nemen als organisatie en welke kun je beter weglaten?


Heb jij dit event gemist en wil je graag één van onze MPI events bijwonen? Check onze eventkalender en noteer deze data alvast in je agenda:

-25 juni: MPI 'Crossing Borders' in Delft in samenwerking met Delft Convention Bureau

-20 augustus: MPI zomerborrel

-September/oktober: 'Persuasive Communication'

-December/januari: MPI winterborrel

Meer info.

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: MPI Nederland Delft Crossing borders kennisevent
MPI The Netherlands Chapter | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

Algemene voorwaarden | privacy statement