We Meet breidt aanbod uit met vergaderlocaties in Gelderland



Vergaderplatform We Meet breidt haar locatie aanbod uit door een samenwerking aan te gaan met de Twentse organisatie Campus Offices, die kantoorgebouwen in groeisteden exploiteert. Dankzij deze samenwerking is het aanbod van We Meet nu landelijk en zijn in iedere regio in Nederland snel en online goed geoutilleerde vergaderlocaties via het platform beschikbaar.

Bredere spreiding: Deventer, Enschede, Almelo
We Meet biedt een breed aanbod in de Randstad, van basic vergaderruimtes tot kerken en museumzalen. "Met inmiddels zo’n 500 vergaderlocaties in Nederland kregen we steeds meer vraag naar vergaderplekken in de regio, waar we niet altijd aan konden voldoen. Dankzij de samenwerking met Campus Offices bieden we nu ook ruimtes aan in Deventer, Enschede en meerdere locaties in Almelo. We verwachten met deze bredere spreiding nog meer klanten tevreden te maken, zowel in de Randstad als daarbuiten,” vertelt een tevreden We Meet-CEO Marnix Putman Cramer.

Over WeMeet
We Meet is in 2018 opgericht in Amsterdam met als doel de huur en verhuur van bijzondere locaties transparant, voordelig en eenvoudig te maken. Het platform biedt op overzichtelijke wijze toegang tot allerlei commerciële locaties en via de MVO-button ook tot prachtige, onontdekte vergaderplekken zoals kloosters, forten, kerken, monumenten en musea. Dit zorgt voor een sfeervolle en indrukwekkende vergader ervaring en draagt bovendien bij aan het behoud van bijzonder Nederlands erfgoed. Het platform maakt het mogelijk om circa 500 locaties volledig realtime en online te zoeken, vinden, boeken en betalen inclusief facturatie, wat het verhuurproces vereenvoudigt en zeer toegankelijk maakt.

Over Campus Offices
Campus Offices transformeert leegstaande ruimtes in bedrijfsverzamelgebouwen tot flexibele werk- en vergaderruimtes. Met locaties in onder andere Almelo, Enschede, Capelle aan den IJssel, Den Bosch en Deventer biedt Campus Offices moderne, goed uitgeruste ruimtes die zowel intern als extern gebruikt kunnen worden. Hun concept richt zich op flexibiliteit, community en technologie, met gedeelde faciliteiten zoals stiltewerkplekken, phonebooths en sociale community plekken waar werk en ontspanning samenkomen. 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: We Meet Vergaderlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement