YOIN excellent meeting places groeit met vier nieuwe gecertificeerde locaties en tien succesvol afgeronde herinspecties



YOIN excellent meeting places heeft in de eerste helft van 2024 vier excellente congres- en eventlocaties kunnen belonen met het YOIN keurmerk. Expo Houten, Congrescentrum B&I, Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar en EXPO Greater Amsterdam hebben de inspectie, uitgevoerd door onafhankelijke YOIN auditeurs, met succes doorlopen. Dat, tezamen met tien succesvol afgeronde herinspecties bij bestaande YOIN excellent meeting places, maakt dat de mogelijkheid voor opdrachtgevers om te kiezen voor een gecertificeerde locatie steeds verder toeneemt. 

“En dat is een goeie ontwikkeling”, aldus Dineke Philipse, coördinator bij YOIN excellent meeting places. “De gecertificeerde locaties doen er alles aan om meetings & events op het hoogste niveau te faciliteren. Zij gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Professionaliteit, vakmanschap, service, duurzaamheid en gastvrijheid staan op nummer 1 en dat merk je als je kiest voor een YOIN excellent meeting place.” 
 
Groeiend netwerk van YOIN locaties 
Het aantal locaties dat het prestigieuze YOIN kwaliteitslabel mag dragen, blijft groeien. Dit biedt boekers steeds meer mogelijkheden om te kiezen voor gecertificeerde locaties die voldoen aan strenge eisen op het gebied van service, duurzaamheid, innovatie en professionaliteit. De certificering is een belangrijk ijkpunt voor locaties om hun kwaliteit en klantgerichtheid te waarborgen en te verbeteren. 
 
Diederick van Eeden, Commercieel Manager Van der Valk Hotel Den Haag – Wassenaar: “We zijn er trots op dat ons volledig vernieuwde hotel, met de compleet gerenoveerde zalen én al onze inspanningen tijdens de verbouwing en renovatie op het gebied van duurzaamheid, nu beloond worden met een YOIN-certificering. Dat geeft aan dat we voldoen aan alle eisen waar een State of the Art hotel aan moet voldoen en dat we klaar zijn voor de toekomst!” 
 
Erik van Heiningen, Directeur Expo Houten: “We zijn erg blij en trots dat we met Expo Houten beloond zijn met deze YOIN-certificering. Deze certificering laat zien dat wij een uitstekende locatie zijn voor zakelijke en particuliere evenementen volgens de eisen en verwachtingen vanuit de klantbeleving.” 
 
Ester Poelhekken, Manager Congrescentrum en Facilitair van Bouw & Infra Park: “Buiten het feit dat we net onze locatie hebben verbouwd, vinden we het belangrijk dat je continu op zoek gaat naar hoe je zaken kunt verbeteren die je zelf soms niet meer ziet. We zien de toegevoegde waarde in het toetsen van onze faciliteiten aan criteria van boekers. Het YOIN-keurmerk vult ons daarin goed aan.” 
 
Yaël Goudsmit, Accountmanager EXPO Greater Amsterdam: “Met onze ligging midden in de Randstad en in het groen weten we organisatoren vaak te verrassen. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om hen zekerheid te bieden. Als congres- en evenementenlocatie staan we voor kwaliteit en gastvrijheid. We zijn er trots op dat dit beloond wordt met het YOIN-keurmerk, dat onderstreept dat je bij EXPO Greater Amsterdam terecht kunt voor hoge kwaliteit zakelijke evenementen.” 
 
Tweejaarlijkse her-certificering 
De tweejaarlijkse her-certificering is een belangrijk ijkpunt om enerzijds de bestaande criteria waaraan YOIN excellent meeting places moeten voldoen opnieuw te toetsen. Anderzijds geeft het zicht op de ontwikkeling en groei die locaties doormaken in kwaliteit, service en dienstverlening, mede ook op basis van de feedback van de eerdere inspectie. 
 
De locaties die de afgelopen periode de her-certificering succesvol hebben doorlopen zijn Postillion Hotel Utrecht – Bunnik, Postillion Hotel Dordrecht, Kaap Doorn Conferentiecentrum, Van der Valk Veenendaal, Golden Tulip Hotel Central, Ernst Sillem Hoeve, Meeters, Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Landhuishotel De Bloemenbeek en Postillion Hotel Deventer. 

Over YOIN excellent meeting places 
YOIN excellent meeting places is hét betrouwbare kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties. YOIN adviseert, ondersteunt en beoordeelt locaties op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service. YOIN is een zelfstandige organisatie, maar wordt met veel vertrouwen ‘powered by’ branchevereniging CLC-VECTA. 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
YOIN Excellent Meeting Places | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Bisonspoor 3002-B509
3605 LT
Maarssen
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement