Le Petit Chef: De kleinste chef-kok ter wereld verovert Amsterdam



Amsterdam is een nieuw culinair concept rijker met ‘Le Petit Chef’ in Brasserie De Roode Leeuw. Deze unieke dinershow combineert culinaire hoogstandjes met een verfijnde 3D-cinema en bezorgt bezoekers een ongeëvenaarde avond. Na menig hart te hebben veroverd met succesvolle shows in onder andere Parijs, Londen en New York, is Amsterdam de volgende locatie waar fijnproevers hun smaakpapillen kunnen laten verwennen. 

De kleinste chef ter wereld
‘Le Petit Chef’ - de kleinste chef ter wereld - brengt een indrukwekkende 3D-ervaring direct op je bord, gecombineerd met uitstekende gastronomie. Na een korte introductie van de miniatuurchef kunnen gasten zich verheugen op een gevarieerd menu van Spaanse, Italiaanse, Franse en Japanse specialiteiten.

Ervaring voor jong en oud
Tijdens deze dinershow wordt de strijd om de gouden koksmuts van ’Le Petit Chef’ en zijn vrienden op je tafel tot leven gebracht. Voor, tijdens en na de maaltijd entertaint de kleine chef je met verschillende optredens en opnames. Wanneer het eten op tafel staat, verschuift de show naar de achtergrond en gaat het doek open voor internationale heerlijkheden. 

Gasten hebben de keuze uit drie verschillende menu's, waaronder Le Petit Chef Classic, evenals een kinder- en een vegetarisch menu. Deze dinershow zorgt voor een onvergetelijke ervaring die zowel jong als oud verrast. 

Uniek avondje uit 
’Le Petit Chef’ is van woensdag tot en met zondag te ervaren in Brasserie De Roode Leeuw in Amsterdam, met elke avond dinershows om 17.00 en 20.00 uur. Met ’Le Petit Chef’ biedt Brasserie De Roode Leeuw een bijzondere ervaring die al eerder de harten veroverde van fijnproevers in steden als Parijs, Londen en New York. 

Meer info over reserveringen, prijzen en het geplande menu is te vinden op: www.brasseriederoodeleeuw.nl/le-petit-chef.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Le Petit Chef Brasserie De Roode Leeuw Culinair event dining Amsterdam
Algemene voorwaarden | privacy statement