Nieuwe eigenaren voor Riddersma Events



Paul Hoorweg en Storm Vos hebben met ingang van 1 augustus jongstleden de activiteiten overgenomen van Riddersma Events. Beiden werken al de nodige jaren bij het bedrijf dat de audiovisuele ondersteuning van evenementen in binnen- en buitenland verzorgt.

Hoorweg en Vos hebben onlangs het stokje overgenomen van Mitchel Lemmens. Hij is blij dat Riddersma, inclusief Licht & Geluid Zeeland, wordt voortgezet door twee gewaardeerde collega’s die weten wat er bij het reilen en zeilen van de onderneming komt kijken.

“Voor ons is dit een hele mooie vervolgstap. Het is ook een uitgelezen kans om onze eigen visie en werkwijze nog meer naar voren te laten komen”, legt Hoorweg uit. Vos vult aan: “Onze klanten en leveranciers kunnen zoals ze dat gewend zijn bij ons terecht en de komende tijd zullen we uiteraard onze toekomstplannen met ze delen.” 

Partnerschap als speerpunt
Riddersma Events uit Middelburg heeft vanaf dag één samenwerking en partnerschap met partijen die evenementen verzorgen als belangrijkste uitgangspunt. Onderdeel van het bedrijf is Licht & Geluid Zeeland, waarmee de particuliere markt wordt bediend. Opdrachtgevers van Riddersma zijn onder meer het Zeeuws Museum, Rijkswaterstaat, de gemeente Middelburg, organisatoren van mobiliteitsbeurzen in Nederland en België en tal van toplocaties in Zeeland en daarbuiten.

Recente voorbeelden van beurzen, congressen en bijeenkomsten waar Riddersma de audiovisuele kant van verzorgde zijn RailTech, de WindDay, de OZO-netwerkbijeenkomst Toekomst van Zeeland, Congres Laadinfra en een bijeenkomst van BOVAG. Op entertainmentgebied werkte het bedrijf mee aan events als City of Dance, Festival aan Zee, Groovebox, SEXY en Dream Machine.

Foto: Storm Vos, Paul Hoorweg en Mitchel Lemmens
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Riddersma Events Audiovisueel Paul Hoorweg Storm Vos Mitchel Lemmens Licht & Geluid Zeeland
Algemene voorwaarden | privacy statement