Bekendmaking Provincie Awards 2025 van MeetingReview



Van intieme vergaderplekken tot grote eventlocaties; elk jaar maakt MeetingReview op 1 september per provincie bekend wie volgens de gasten de beste zijn.

Maar het gaat niet alleen om de reviews zelf. Ook hoe actief locaties hun gasten om een review vragen, speelt mee in de ranglijst. Dit zorgt voor een transparant puntensysteem dat automatisch de winnaars bepaalt. Marco Kole, initiatiefnemer van het platform, zegt: "Locaties wachten elk jaar vol spanning af wie de meeste punten scoort en de prijs wint. De lijst is nu bekend, en de winnaars krijgen deze maand een mooie plaquette in de bus."

En dat zijn er nogal wat, want in elke provincie zijn er prijzen voor de top 3 in vijf verschillende categorieën, van klein tot groot. De winnaars mogen zich een jaar lang de beste noemen, en daar maken ze slim gebruik van in hun communicatie. Alle winnaars vind je op de speciale uitslagenpagina.

Robert Spakman, mede- initiatiefnemer van MeetingReview, legt uit: "Een goede reviewscore is superbelangrijk voor mensen die een locatie zoeken voor een meeting of event. Als je daarnaast ook nog de beste bent, kun je dat perfect inzetten op je locatie, in offertes, op je website, en natuurlijk op social media zoals LinkedIn en Instagram. Het winnen van een prijs geeft boekers extra vertrouwen."

MeetingReview is al meer dan tien jaar actief in de meeting- en eventbranche en ziet elk jaar het aantal reviews groeien. Robert Spakman voegt toe: "Vorig jaar kregen we 12.751 reviews binnen op het platform, zo’n 8% meer dan het jaar ervoor. We zijn blij met deze groei. Toch zien we dat provincies zoals Friesland, Groningen, Drenthe, Zeeland en Flevoland nog wat achterblijven, en we hopen dat ook zij meer reviews gaan verzamelen. Van de ruim 5.000 locaties met een vermelding is de provincie Utrecht het meest actief: daar zijn 596 locaties, gevolgd door Noord-Brabant met 630 locaties. In totaal zijn er nu ruim 56.000 reviews geschreven op MeetingReview."

Meer lezen over reviews en de Provincie Awards? De spelregels lees je hier.
 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags: MeetingReview Marco Kole Robert Spakman Provincie Awards online marketing Reviews
Algemene voorwaarden | privacy statement