Geef je vergadering een boost aan de kust: combineer werk en ontspanning bij ibis Styles Bredene



Vergaderingen zijn essentieel voor zakelijk succes, maar de locatie kan een cruciale rol spelen bij het stimuleren van creativiteit en productiviteit. Een inspirerende setting, zoals de Belgische Kust, biedt een welgekomen afwisseling aan de dagelijkse kantooromgeving. Tussen strand en duinen is ibis Styles Bredene de ideale locatie voor al je meetings.

De magie van De
De rustige omgeving en inspirerende setting van De Kust stimuleren niet alleen de focus, maar maken ook ruimte vrij voor de meest briljante ideeën. Het gemak van een vergaderlocatie met overnachting biedt een onschatbare meerwaarde. Na een dag intensief vergaderen kunnen deelnemers direct ontspannen zonder zorgen over de terugreis. De naadloze overgang tussen werk en rust maximaliseert de tijd en energie wat de productiviteit ten goede komt.


Professionele setting

Ibis Styles Bredene werkt nauw samen met Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys aan de overkant van het hotel. Hier word je voorzien van alle benodigdheden, van audiovisuele apparatuur tot de juiste setting voor elk type vergadering. Met vier multifunctionele zalen kan aan elke wens worden voldaan voor zowel grote als kleine groepen. Achteraf kan er tijd gemaakt worden voor ontspanning. Dankzij het surfthema in ibis Styles Bredene ben je meteen in vakantiestemming. Geniet in de gezellige bar van een drankje of uitgebreid diner die op maat voorzien kan worden. 


Organisatie van A tot Z

Met de ruime capaciteit en een goede bereikbaarheid, is het hotel ideaal voor je zakelijk evenement. Je hoeft je geen zorgen te maken over de organisatie, want alles wordt voor jou geregeld. Via één centrale contactpersoon worden al jouw wensen besproken en waargemaakt. Laat je ontzorgen en geniet van vlekkeloze organisatie. Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte op maat.



Ibis Styles Bredene
Koningin Astridlaan 62
8450 Bredene
info@ibisstylesbredene.be
https://belgiancoasthotels.be/locaties/ibis-styles-bredene/

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement