Tiqets onthult de genomineerden voor de jaarlijkse Remarkable Venue Awards



Tiqets, het toonaangevende online ticketplatform voor musea en attracties, heeft vandaag de genomineerden bekendgemaakt voor de prestigieuze Remarkable Venue Awards 2024 (RVA's). Deze awards vieren uitmuntendheid in de toeristische sector door uitzonderlijke musea, attracties en ervaringen te erkennen in zes bruisende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje en Portugal. In Nederland zijn onder andere ARTIS, Fabrique des Lumières en AMAZE Amsterdam genomineerd. Het publiek kan vanaf nu stemmen op hun favorieten in de verschillende categorieën. De winnaars in iedere categorie worden op 10 oktober bekendgemaakt. Eén van deze winnaars mag zich uiteindelijk Remarkable Venue van het Jaar mag noemen.

De RVA’s werden in 2017 door Tiqets in het leven geroepen om locaties te bekronen die uitzonderlijke ervaringen en uitmuntende service bieden aan bezoekers. Dit jaar hebben de awards een lokale aanpak, gericht op uitmuntendheid binnen specifieke landen. De categorieën voor de 2024 awards zijn:

-     Best Museum - erkent de best beoordeelde musea en kunstgalerijen

Genomineerd: Van Gogh Museum, Fabrique des Lumières, Huis Willet-Holthuysen, Moco Museum

-    Best Family Experience - erkent de best beoordeelde dierentuinen, aquaria, pretparken, themaparken en waterparken die geschikt zijn voor gezinnen

Genomineerd: ARTIS, This is Holland, Efteling, Het Amsterdamse Winterparadijs

-    Best Landmark - erkent de best beoordeelde kathedralen, kerken, kastelen, paleizen, historische of iconische monumenten

Genomineerd: Keukenhof, Our Lord in the Attic Museum, Royal Palace Amsterdam, Botanical Garden University Utrecht

-    Best Activity - erkent de locaties die de beste tours & sightseeing, rondvaarten, entertainment, culinaire ervaringen, attracties en activiteiten bieden.

Genomineerd: Amsterdam Lovers Canal Cruise (Tourism Group Holding), Dagtrip Keukenhof vanuit Amsterdam, inclusief bezoek aan een tulpenboerderij (Holland Ticket Services), Boom Chicago Comedy Show en een tour naar Zaanse Schans, Edam, Volendam en Marken (Amsterdam Guias & Tours)

-    Best Hidden Gem - erkent de unieke of niche attracties die misschien buiten de gebaande paden liggen, maar hun bezoekers altijd verbazen

Genomineerd: Museum of the Canals, WONDR Experience, Dutch Ice Sculpture Festival en AMAZE Amsterdam
NL-Fabrique-des-Lumieres-02

Fabrique des Lumières- genormineerd voor Best Museum.
NL-Our-Lord-in-the-Attic

Our Lord in the Attic Museum - genormineerd voor Best Landmark.

Openbaar stemproces
De lokale evenementen van dit jaar zijn erop gericht om regionale uitmuntendheid te belichten en een gemeenschapsgevoel te bevorderen onder leiders in de toeristische sector. De genomineerden zijn geselecteerd op basis van feedback van meer dan 2 miljoen klantbeoordelingen, waardoor de awards de werkelijke ervaringen van bezoekers weerspiegelen. De winnaars in elke categorie worden bepaald via een openbaar stemproces, met als hoogtepunt een grote ceremonie op 10 oktober op het hoofdkantoor van Tiqets in Amsterdam. De winnaars in elke categorie gaan vervolgens de strijd aan om de prestigieuze titel van meest opmerkelijke locatie (Remarke Venue) in hun land, een eer die wordt toegekend door een intern panel van Tiqets.

Laurens Leurink, CEO van Tiqets, licht toe: "Tiqets is er trots op gastheer te zijn van de Remarkable Venue Awards, ons jaarlijkse feest ter erkenning van de beste locaties en activiteiten in de branche. Dit jaar zijn we verheugd om dit naar een lokaal niveau te brengen, waarbij we top performers in elk van onze lokale markten eren. Deze evenementen bieden niet alleen een prachtige gelegenheid om uitmuntendheid te erkennen, maar ook om onze relaties met gewaardeerde leveranciers te versterken. We moedigen iedereen aan om hun favoriete genomineerden te steunen door te stemmen.”

Stemmen kan vanaf nu tot 23 september via: www.tiqets.com/vote
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Tiqets online ticketplatform Remarkable Venue Awards 2024
Algemene voorwaarden | privacy statement